Código civil catalán noticias jurídicasProducto más vendido

mundohuevo Taza personalizada regalo abuelo (en catalán) A l´Avi no se li toquen els ous. Cerámica AAA - 350 ml.

  • ☕LES TASSES FAMÍLIA MUNDOHUEVO ❤️🥚 són tasses de ceràmica de primera qualitat. Ideals per esmorzars, dinars o berenars (te, cafè, xocolata, llet, suc, beguda vegetal, infusió...) divertides i plenes d'amor. El seu missatge divertit i original us pot acompanyar en qualsevol moment del dia al costat de la beguda que més us vingui de gust. Que ningú et digui que beure aigua en una tassa no mola un 🥚!
  • 📐LES MESURES DE LES TASSES PERSONALITZADES: 80 X 95 MM. 350 ML. La mida perfecta per a un cafecito☕, una xocolata calenta🍫, un brownie🥧 a la tassa o un esmorzar saludable amb civada i fruites 🍪🍌.
  • ✔️QUALITAT AAA. ♨️ LES TASSES FAMÍLIA MUNDOHUEVO ❤️🥚 SÓN RESISTENTS AL MICROONES I RENTAVAIXELLES. Compten amb un disseny còmode i durador, tant si les rentes a mà com si decideixes ficar-les al rentaplats o escalfar la teva beguda preferida al microones resistiran sense problemes.
  • 🔝DISSENY MULTIUSOS. Les nostres tasses personalitzades donen molt de joc. Fes-les servir també de lapicero️, com porta espelmes, de test, de decoració, per col·locar les brotxes o els raspalls de dents. La imaginació al poder! ✨
  • 🎨IL·LUSTRACIÓ PERSONALITZADA mitjançant tècnica de sublimació i ha estat dissenyada en exclusiva per mundohuevo🥚.
  • 🎁 REGAL ORIGINAL PER A LA FAMÍLIA. No hi ha millor manera de dir als teus éssers estimats com són d'importants per a tu. Demostra'ls als teus avis, pares, oncles, cosins, padrins, cunyats... el molt que els vols i tot el que valen! Amb aquest bonic regal i el seu emotiu missatge, cada vegada que els teus éssers estimats mirin la seva tassa recordaran amb afecte la persona que se la va regalar 💕.
  • 📦CAIXA SUPER PROTEGIDA. Amb un disseny original mundohuevo perquè no hagis de comprar paper de regal🎁. Caixa de cartró, segura i reutilitzable. Converteix la caixa del teu regal en caixutxa i estalvia duna manera divertida 💸. A més, la podràs conservar tant de temps com vulguis ja que no cal trencar-la per treure els teus estalvis.
Ver más modelos de código civil catalán noticias jurídicas